Nämäkin on jo jonkin aikaa sitten tehtyjä.

Tässä 'käärystimet':

Malli: Oma :)

Lanka ja menekki: Novitan Nalle Colori, menekkiä en osaa yhtään arvioida, ei niihin paljoa mene.

Puikot: 4mm

Muuta: Ihan kivat tuli, langasta en tykkää, läiskityy ikävästi joissain kohdissa. Sävyero rannekkeissa valtava, lanka loppui toisen rannekkeen puolessavälissä. Piti ottaa uusi kerä, joka oli tietysti eri erää. Ehkä käytössä sävyero tasottuu hieman. Kuvassa toinen rannekkeista, se joka ei ole kädessä näyttää todella epätasaiselta, johtuen siitä, että ennen kuvan ottoa venytin sitä joissain kohdissa enemmän, kuin toisissa. (Nimi käärystimet tulee siitä, kun yksi kaveri sanoi tekevänsä itselleen käärystimiä ja jos kerta sääriin laitetaan säärystimet, niin loogisesti käsiin laitetaan silloin käärystimet. Nauru

.. Ja säärystimet:

Malli: Perus säärystin. Kantapään kohdan keksin itse

Lanka ja menekki : Oliskohon ollu 7 veljestä ja alle 100 g

Puikot: 5mm

Muuta: Lopputulos ihan ok. Joistain kohdista käsiala tosi epätasaista ja kantapää ehkä hieman iso, mutta muuten hyvä. Ja kivat ja lämpöset, mutta käytössä vähän venyneet, eli nykyään aikas löysät.

   Valmistetaankohan vihreää ohutta Nalle Coloria (eli siis samaa, kuin 'käärystimissä', mutta vihreänä) enää? Missään en ainakaan ole aikoihin nähnyt.. Villasukat aloitin siitä langasta, mutta lanka loppui muutamaa kerrosta toisen sukan kärkikavennuksia ennen. Nyt sukat on lankakorissa odottamassa luultavasti purkua.